Què és el Carnet Jove

OBJECTE

El Carnet Jove del Govern de les Illes Balears té com a funció principal propiciar l’accés a un seguit de productes, serveis i avantatges econòmics per als joves.

REQUISITS DELS SOL·LICITANTS

Està destinat als joves d’entre 14 i 30 anys, ambdues edats incloses.

PREU

Només 6 €!

MODALITATS DEL CARNET

El carnet té dues modalitats:

a) El carnet clàssic: que és només un carnet, no una targeta bancària.

Tarjeta Carnet Jove de les Illes Balears

b) El carnet financer: que, a més de ser un carnet, és una targeta bancària que et permet treure diners i utilitzar-la com a mitjà de pagament.


tarjeta Carnet Jove la Caixa

 

QUAN ES POT SOL·LICITAR?

En qualsevol moment al llarg de l’any, amb una vigència de 4 anys des de l’emissió, si bé caduca quan el client arriba a l’edat de 31 anys. No obstant això, si es tracta d’un carnet jove financer, a partir d’aquest moment el pot continuar emprant com a targeta bancària, però sense accedir als avantatges del programa del Carnet Jove.

ON ES POT SOL·LICITAR?

Per aconseguir el Carnet Jove només cal anar (tant el jove com qualsevol altra persona, sempre que dugui al menys una fotocòpia del DNI del futur titular) a qualsevol oficina de “la Caixa” o bé al Palma Arena situat al C/ de l’Uruguai, s/n de Palma i també a l’INJOVE (av. de Josep Maria Quadrado, 13 de Maó) a l’illa de Menorca i al Departament de Joventut (C/ de Joan Xico, S/N 07800 Eivissa) del  Consell d’Eivissa a l’illa d’Eivissa.

També ho pots sol·licitar online emplenant aquest formulari de sol·licitud.

QUÈ CAL PRESENTAR?

Només el DNI (o fotocòpia), passaport o document d’identitat equivalent.

AVANTATGES

Es pot utilitzar per obtenir descomptes en productes o serveis als comerços i entitats adherits a la xarxa del Carnet Jove (com per exemple: descomptes en autoescoles, acadèmies, ofertes especials en viatges, descomptes en activitats culturals i esportives, preus ajustats en els viatges i activitats programades pel Govern de les Illes Balears, etc.)

Tens més de 500 establiments i entitats col·laboradores adherits només a l’àmbit de les Illes Balears i, a més, pots beneficiar-te dels avantatges a la resta de comunitats autònomes espanyoles i als més de 35 països europeus on està implantat el Carnet Jove.