30 de maig a 3 de juny, Barcelona (Parc del Fòrum)

www.primaverasound.com

Compra l’abonament anticipat per Primavera Sound amb el 16% de descompte! Amb el teu Carnet Jove t’estalviaràs 35€!!!

Ja s’ha anunciat el cartell del Primavera Sound, i amb el teu Carnet Jove pots comprar el teu abonament anticipat pel festival, a partir del 29 de gener, per 180€!!

L’edició d’enguany del Primavera Sound tindrà entre d’altres aquests caps de cartell: Arctic Monkeys, Björk, Nick Cave and The Bad Seeds, The National, Lorde, Migos, A$AP Rocky, Jane Birkin… No deixis passar aquesta oportunitat i compra ja el teu abonament amb descompte pel festival urbà per excel·lència, que es celebra a Barcelona! Al Primavera Sound hi trobaràs pop, rock, hip-hop, electrònica i, en general, totes les músiques possibles!

El descompte s’aplica exclusivament sobre el preu de l’abonament en la venda anticipada online i no és vàlid en les entrades de dia:

- Preu abonament normal: 215€ + càrrec de gestió de la compra online
- Preu abonament Carnet Jove: 180€ + càrrec de gestió de la compra online

Pots comprar el teu abonament amb descompte fent servir el codi “kracr68t” en el moment de fer la compra online anticipada a través dels següents webs:

https://www.redtkt.com/festivals/primavera-sound-2018-abono-carnet-jove/barcelona: 180€ + càrrec de gestió de 5€ en la compra de l’entrada.
http://www.ticketmaster.es/event/6519?CL_ORIGIN=ORIGIN6&brand=base_mb_es: 180€ + càrrec de gestió d’11€ en la compra de l’entrada.

I ara també hi ha descompte en les entrades de dia! Enlloc de 85€, amb el descompte pagaràs 80€.

Per comprar-les heu d’introduir el codi “mM53NFZW” a l’enllaç següent: https://www.redtkt.com/festivals/entrada-de-dia-primavera-sound-2018-carnet-jove/barcelona

IMPORTANT: el descompte és vàlid en un únic abonament o entrada de dia per titular i per poder accedir al Primavera Sound amb el teu abonament o entrada de dia Carnet Jove, serà indispensable presentar el teu DNI i Carnet Jove vigent al festival. Si s’ha adquirit l’abonament o l’entrada de dia amb descompte i no s’és titular d’un Carnet Jove vigent, NO es podrà accedir al Festival.

Compra el teu abonament o entrada de dia amb descompte abans que s’exhaureixin! Trobaràs tota la informació del festival a: www.primaverasound.com!