Certamen d’Espots Carnet Jove 2019

Resolució per la qual es publica la llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria del Certamen d’Espots Carnet Jove 2019 NOU

Resolució definitiva admesos i exclosos 

Resolució per la qual es publica la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses en relació a la convocatòria del Certamen d’Espots Carnet Jove 2019 

Resolucio provisional admesos i exclosos

L’Institut Balear de la Joventut organitza un certamen d’Espots amb la finalitat de fomentar la realització d’Espots Carnet Jove de les Illes Balears. Els objectius principals d’aquesta convocatòria són els següents:

- Augmentar el coneixement del Carnet Jove entre els centres educatius de les Illes Balears.

- Fomentar l’aprenentatge d’eines audiovisuals i la creativitat de les persones joves mitjançant la realització de l’espot.

Destinataris:

Centres d’educació secundària, batxillerat i formació professional de les Illes Balears; públics, concertats o privats reconeguts per la Conselleria d’Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears que duguin a terme la seva tasca docent amb joves de 12 a 18 anys, majoritàriament, durant l’any de la convocatòria.

Tema:

“La mobilitat dels joves per Europa amb el Carnet Jove”

Premis:

- Primer premi. Fins a 6.000 € per a la realització d’una estada amb activitats culturals, nàutiques o d’aventura, al destí seleccionat pels guanyadors.
- Segon premi. Fins a 2.000 € per a la realització d’una excursió o escapada amb activitats culturals, nàutiques o d’aventura, al destí seleccionat pels guanyadors.
- Quatre mencions especials. Fins a 250 € cada una, per a la realització d’una activitat d’esbarjo, cultural, nàutica o d’aventura.

Termini d’inscripcions:

Des del 23 de gener al 3 de març de 2019.

Formulari d’inscripció 

Autorització d’ús d’imatges 

Resolució del director de l’Institut Balear de la Joventut de 7 de gener de 2019 per la qual s’aprova la convocatòria del Certament d’Espots Carnet Jove 2019 i se n’estableixen les bases (BOIB núm. 10, de 22 de gener de 2019).

Correcció d’errors de la resolució del director de l’Institut Balear de la Joventut de 7 de gener de 2019 per la qual s’aprova la convocatòria del Cerament d’Espots Carnet Jove 2019 i se n’estableixen les bases (BOIB núm. 15 de 2 de febrer de 2019).

Animau-vos a participar!!!

Material per a la realització dels espots