Mallorca Live Festival 2019

10 i 11 de maig a Calvià, Mallorca

http://mallorcalivefestival.com

Arriba la quarta edició del Mallorca Live Festival!

Compra l’abonament anticipat en línia, gaudeix del Mallorca Live Festival amb descompte de Carnet Jove i estalvia 20 € en l’ abonament de dos dies!!!

Gaudeix de més de 40 grups, amb caps de cartel internacionals amb més de 24 hores de música en directe a quatre escenaris diferents amb distints gèneres musicals com indie, música electrònica, i la música urbana més actual. Contaran ambles actuacions de Jamiroquai, Two Door Cinema, Vetusta Morla oAmaia i amb els Djs Laurent Garnier i Dixon entre altres i en música urbana grups com Dellafuente i Ayax y Prok entre moltes altres actuacions.

El descompte s’aplica exclusivament sobre el preu de l’abonament en la venda anticipada en línia i és vàlid en l’abonament per dos dies:

- Preu abonament per dos dies amb Carnet Jove: 55 € + càrrec de gestió de la compra en línia.

- Preu abonament per un dia amb Carnet Jove: 38 € + càrrec de gestió de la compra en línia.

Pots comprar el teu abonament amb descompte fent servir l’enllaç següent:

http://po.st/MLF19_CarnetJove

IMPORTANT: el descompte és vàlid en un únic abonament per titular del Carnet Jove. Per poder accedir al Mallorca Live Festival amb l’abonament Carnet Jove serà indispensable presentar el DNI (o document d’identitat equivalent) i el Carnet Jove vigent, juntament amb l’abonament per accedir al recinte. En el cas de no presentar el Carnet Jove i DNI o document equivalent, NO es podrà accedir al Festival. Compra el teu abonament amb descompte abans que s’exhaureixin! Trobaràs tota la informació del festival a: http://mallorcalivefestival.com