L’Institut Balear de la Joventut dinamitzarà el Carnet Jove amb CaixaBank a partir de 2017 amb una oferta que millora les condicions actuals

Per garantir la gestió més eficient del Programa Carnet Jove a les Illes Balears, l’Institut Balear de la Joventut (IBJove) ha dut a terme un concurs obert per la formalització d’un contracte per a la realització de les tasques d’emissió, promoció i dinamització del Carnet Jove de les Illes Balears, en les seves modalitats de targeta no financera i financera. Aquest procediment s’ha posat en marxa per aportar les màximes garanties en atenció a la legislació vigent i permetre la continuïtat d’aquest programa en les millors condicions, així com mantenir el seu finançament, facilitar la seva gestió i augmentar la implicació de l’entitat financera col·laboradora.

A partir de 2017, CaixaBank serà l’única entitat financera emissora del Carnet Jove de les Illes Balears a totes les seves oficines de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, com a adjudicatària de la licitació -i única entitat financera que s’ha presentat al concurs- amb una oferta que millora les condicions actuals del Programa Carnet Jove: una aportació econòmica de 546.424 euros per a la promoció i difusió del Carnet Jove que CaixaBank abonarà a l’Institut Balear de la Joventut al llarg dels 5 anys del contracte.

El director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, acompanyat del director d’IBJove, Joan Ferrà, ha signat aquest migdia el nou contracte amb el director del Centre d’Institucions de Balears de CaixaBank, Hilari Llabrés, acompanyat de la directora de Banca d’Institucions de l’entitat, Teresa Colom.

Com a novetat, destaca de la realització d’una campanya publicitària anual a ràdio, Internet i xarxes socials que realitzarà CaixaBank i a la qual dedicarà un pressupost mínim anual de 49.400 euros, d’acord amb l’Institut Balear de la Joventut, a més de la publicitat a totes les seves oficines de les Illes. Aquestes condicions suposen un augment del pressupost del Programa Carnet Jove de més del 25% respecte del seu pressupost dels darrers 4 anys.

Pel que fa als beneficis i avantatges del Carnet Jove, tots els carnets joves (no financers i financers) inclouran una assegurança de viatges internacional i les targetes financeres tendran gratuïtats i condicions més avantatjoses respecte de les condicions dels serveis financers.