El nuevo Carnet Jove de les Illes Balears es más dinámico y útil

Un amic a la butxaca

El Carnet Jove del Govern de les Illes Balears t'obrirà les portes d'un gran número de descomptes en espectacles, compres, viatges... i, a més a més, t'informarà puntualment del tots els esdeveniments i totes les notícies que t'interessen.
 

Aconsegueix-lo

El Carnet Jove et serveix per obtenir avantatges a tota Espanya i a 35 països d'Europa. Per aconseguir-ho només ho has de sol·licitar a qualsevol oficina de CaixaBank. Consulta l'apartat 'Com aconseguir-lo'.
 

Com utilitzar aquesta web

Per trobar tots els establiments que t'ofereixen descomptes consulta l'apartat 'Avantatges' o utilitza el cercador que hi ha just davall d'aquesta columna. Si et subscrius al Newsletter rebràs a la teva adreça electrònica les ofertes i les notícies més rellevants.


Darreres Notícies
cartel DR18
27/04/2018

Dia 17 de juny tendrà lloc a Sant Elm i al Parc de Sa Dragonera la 26 Volta a Sa Dragonera en Piragua i Paddle surf. Els interessats es poden [...]

banner Francia catalan
20/04/2018

VIATGA A FRANÇA AMB EL TEU CARNET JOVE I GAUDEIX DE MÉS DE 10,000 AVANTATGES No esperis més, informa’t al Carnet Jove Europeu de França i gaudeix del teu viatge [...]

Darreres empreses adherides
Mar Balear Dive Center
15%
en cursos open water diver (primer nivell busseig)
Llibres Colom
5% de descompte
en tots els llibres
Pizzeria Aries
15%
en tots els productes. No acumulable a ofertes i promocions mensuals.
Excursions a Cabrera SL
5%
en totes les excursions al Parc Nacional de Cabrera (no acumulable a altres ofertes)
Veure tots els descomptes