El nuevo Carnet Jove de les Illes Balears es más dinámico y útil

Un amic a la butxaca

El Carnet Jove del Govern de les Illes Balears t'obrirà les portes d'un gran número de descomptes en espectacles, compres, viatges... i, a més a més, t'informarà puntualment del tots els esdeveniments i totes les notícies que t'interessen.
 

Aconsegueix-lo

El Carnet Jove et serveix per obtenir avantatges a tota Espanya i a 35 països d'Europa. Per aconseguir-ho només ho has de sol·licitar a qualsevol oficina de CaixaBank. Consulta l'apartat 'Com aconseguir-lo'.
 

Com utilitzar aquesta web

Per trobar tots els establiments que t'ofereixen descomptes consulta l'apartat 'Avantatges' o utilitza el cercador que hi ha just davall d'aquesta columna. Si et subscrius al Newsletter rebràs a la teva adreça electrònica les ofertes i les notícies més rellevants.


Darreres Notícies
banner beques 2018
10/08/2018

Ja s’han fet públiques les primeres Resolucions de concessió de Beques Carnet Jove 2018 Resolució relativa a la concessió de la Beca Carnet Jove d’Arqueologia  Resolució relativa a la concessió [...]

unnamed
25/07/2018

Una oportunitat per a gaudir dels jardins del museu i d’una selecció de cinema de diferents èpoques, basada en la temàtica del paper de la dona al llarg dels anys. “Bad [...]

Darreres empreses adherides
Clínica Dental Easydent
15% de descompte
en tots els tractaments
Miranda Gym
10%
en suplementació esportiva
Academia Torres. Centro de enseñanza.
10%
en tots els cursos d'anglès, fotografia i guitarra
Recamper Mallorca Fashion Outlet
10%
en preu final, no acumulable a altres ofertes
Veure tots els descomptes