Vine a les Illes Balears i gaudeix l’estiu amb el Carnet Jove!!

- Castell de Bellver
Es troba situat a 3 Km. del centre de la ciutat de Palma i a 112,6 m. d’altitud sobre el nivell de la mar, dominant la badia i gran part de l’illa de Mallorca. Amb el Carnet Jove s’obté un 50 % de descompte en el preu de l’entrada.

http://castelldebellver.palmademallorca.es

- Fundació Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma
L’edifici del museu, definit per línies ben traçades i simples, és del tot respectuós amb l’entorn patrimonial i històric que l’envolta i es situa, integrat perfectament dins el perfil del baluard renaixentista. Amb el Carnet Jove s’obté un 50 %  de descompte sobre la tarifa general d’entrada general al museu.

http://www.esbaluard.org/es

- Museu Arqueològic de Son Fornés
Es tracta d’un museu monogràfic. Es troba ubicat a un molí fariner del segle XVIII, el Molí des Fraret, en el municipi de Montuïri. L’exposició actual ofereix els resultats de la investigació basada en les 8 primeres campanyes d’excavació exhibides a tres sales. A través d’elles es pot iniciar un viatge en el temps per la prehistòria més recent del Pla de Mallorca, fins la conquesta romana de l’illa, a l’any 123 abans de la nostra era.  Amb el Carnet Jove se obté un 50 % de descompte en el preu de l’entrada al museu.

http://www.sonfornes.mallorca.museum

- La Granja d’Esporles
Situada a 15 Km. de Palma a la Serra de Tramuntana (declarada patrimoni de la Humanitat per la Unesco en la categoria de paisatge cultural. Es una bella mansió del s. XVII, rodejada de frondosa vegetació, bells jardins i fonts naturals, museu de la tradició i la història de Mallorca. Amb el Carnet Jove se obté un 10 % de descompte en el preu de l’entrada.

http://www.lagranja.net

- La Reserva Puig de Galatzó
Es un parc de Naturalesa, Oci i Aventura a un dels paratges naturals més bells de la Serra de Tramuntana. Dins un típic bosc mediterrani es troben gran quantitat de fonts d’aigua,  diversos animals y plantes, y unes meravelloses vistes a les muntanyes mallorquines. També es un refugi de fauna. Amb el Carnet Jove s’obté un 20 % de descompte en el preu de l’entrada.

http://lareservamallorca.com

- L’Institut Balear de la Joventut
Disposa de les instal•lacions de l’Alberg de la Victòria, situat a una zona catalogada d’especial interès en el municipi d’Alcúdia.  Amb el Carnet Jove se obté un 20 % de descompte en l’allotjament i la manutenció.

http://ibjove.caib.es

- Illes Balears Balloning
Pensat per a gaudir d’un passeig en globus a Mallorca que resultarà una experiència màgica i inoblidable. S’obté un 20 % de descompte amb el Carnet Jove.

http://www.ballooningmallorca.net

- Eurolineas Marítimas, S.A. Balearia
Si es desitja viatjar entre les illes les Eurolineas marítimas S.A., Balearia ofereixen un 20 % de descompte en l’acomodació Sirena exceptuant entre el 15 de juny i el 7 de setembre. En las línies Ceuta-Algeciras y Formentera-Eivissa els descomptes s’apliquen tot l’any.

https://www.balearia.com/es

- Aqualand El Arenal
Parc aquàtic per gaudir d’un dia divertit amb les millors atraccions per a totes les edats. Amb el Carnet Jove s’obté un 25 % de descompte en el preu de l’entrada.

http://www.aqualand.es/elarenal

- Katayak Menorca
Empresa especialitzada en turisme actiu que ens porta a visitar els millors llocs de Menorca a través de divertides excursions y múltiples activitats interessants i respectuoses amb el mediambient, es pot elegir como recórrer l’illa: rutes en bicicleta, kayak, catamarà i  inclús en veler. Amb el Carnet Jove s’obté un 20 % de descompte en tots els serveis.

http://www.katayak.net

- Water Sports Boca Rio
Centre esportiu nàutic situat a Santa Eulària del Riu a l’illa d’Eivissa on es poden realitzar una gran varietat d’activitats nàutiques, com, fly fish, esquí nàutic, esquibús, donuts i velomars motor i moto d’aigua. Amb el Carnet Jove s’obté un 10 % de descompte.

http://www.watersportsbocario.net

Tots els avantatges i descomptes que s’obtenen amb el Carnet Jove es poden consultar a la nostra web: http://carnetjove.caib.es