El Carnet Jove, ha arribat a un acord de col·laboració amb el “Circuit de Barcelona – Catalunya“. Tots els membres identificats amb el Carnet Jove Europeu, seran capaços d’accedir al major espectacle de l’esport del motor:Fórmula 1 GP de 10 maig fins 13 maig 2019 amb un dels següents descomptes:

ü Gaudir de carreres de Fórmula per només 30 € sobre “Pelouse Jove“(Comissió de gestió de compra en línia no inc.)

ü Aconseguir 20% de descompte a totes les altres àrees de circuits (Tribunes i Pelouse)

pelouse Jove (Jove pelouse) és una àrea especialment dissenyada per a viure una experiència inoblidable, on diferents activitats sorprenents s’estendrà en paral·lel a la Fórmula 1 gran carrera.

Entrades amb descompte estaran disponibles des de l’1 de febrer, sobre lloc – “Circuit de Catalunya de Barcelona”: https://www.circuitcat.com/en/sense necessitat d’una identificació de membre.

El descompte serà vàlid només per a una passada per titular de la targeta i, per tal d’accés a la carrera de Fórmula Gran 1, és obligatori presentar la identitat o passaport i una pertinença europea vàlida Targeta de la joventut en el “Circuit de Barcelona – Catalunya”.

El descompte per als titulars de targetes identificades s’aplica també en les taquilles del “Circuit de Catalunya” Barcelona, fins a esgotar localitats.