Carnet Jove de les Illes Balears vos acosta a la música aquest estiu.

El proper mes d’agost, en concret, els dies 20 i 27 d’agost, es celebra el festival de música electrònica Brunch Sound Mallorca a Son Fusteret, i amb el #CarnetJoveIB podreu gaudir d’un 20% de descompte en la compra de les entrades, despeses de gestió no incloses.

Per gaudir del descompte heu d’accedir a:
https://www.ticketea.com/entradas-festival-brunchsound-mallorca/

i en el moment en què et sol·licita si tens un descompte, heu d’incloure el codi CJBS20. En el moment d’accedir al Festival vos sol·licitaran el vostre DNI, així com el Carnet Jove per comprovar que teniu dret al descompte.

A més també farem un sorteig de deu entrades dobles per a cada un dels dies del Festival. Per poder participar-hi, és necessari ser titular del Carnet Jove, accedir al Facebook del Carnet Jove de les Illes Balears i cercar el post sobre el Festival, i clicar damunt “Me gusta” i compartir el post o notícia. Entre tots aquells que ho facin, es sortejaran les vint entrades dobles.

El termini d’inscripció al sorteig s’obrirà des del moment en què es publiqui el post/notícia al Facebook del Carnet Jove de les Illes Balears i finalitzarà el dijous, 10 d’agost de 2017 a les 23.59 h. Es realitzarà el sorteig el divendres, 11 d’agost de 2017 a les 11.00 h. Consultau totes les bases aquí.

Més info a