EL GUARDAESPATLLES, 15% DE DESCOMPTE

Basat en el gran èxit cinematogràfic protagonitzat per Kevin Costner i Whitney Houston i incorporant tots els grans èxits de la discografia de la diva de la cançó, el musical El Guardaespatlles es va estrenar, al Teatre Coliseum de Gran Via, disposat a conquerir a milers de espectadors espanyols.

Deixa’t envoltar per una història en la qual la passió, el glamour i les ganes de ballar es respiren en cada escena amb Iván Sánchez i Maxi Iglesias alternant-se en el paper protagonista masculí i la sorprenent veu de Fela Domínguez interpretant en la llengua original cançons inoblidables com “Queen of the night”, “I’m every woman”, “I wanna dance with somebody” o la mítica “I will always love you”.

El musical sorprèn per una posada en escena que, gràcies a l’ús de projeccions digitals, permet una major varietat de localitzacions.

Ara amb el teu Carnet Jove tens 15% de descompte al Teatre Coliseum, en funcions fins l’1 d’abril, de dimarts a divendres tarda excepte festius, no vàlid el 29 i 30 de març. Vàlid per a totes les zones menys Cat. VIP, Amfiteatre B i Visibilitats Reduïdes.

Amb el teu Carnet Jove de les Illes Balears podràs gaudir del 15% de descompte. Has de portar el teu carnet a l’entrada per validar que ets titular del Carnet Jove.

Per a comprar les entrades: https://www.elguardaespaldas-elmusical.com/colectivos/cjove/