La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, acompanyada del director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i del director de l’Institut Balear de la Joventut (IBJove), Joan Ferrà, ha participat, aquest matí en l’estació marítima de Maó, en la signatura del conveni de col·laboració entre Carnet Jove i TagTravelling. En l’acte de presentació i signatura per part de Gonyalons, també hi han assistit la vicepresidenta primera i consellera d’Ordenació Territorial i Turística del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i el director de Joventut del Consell, Jose Carbonell. Per part de la companyia Trasmediterranea, també han assistit el seu director comercial, Miquel Pardo, i el director de vendes i passatge, Ignacio Maldonado, a més del director de TagTravelling, Francesc Alguacil.

Aquest acord es presenta en el context del desenvolupament de les polítiques de joventut amb l’objectiu de facilitar i incentivar la mobilitat dels joves de les Illes mitjançant el Carnet Jove.

Per això, aquest acord preveu els descomptes següents per als titulars del Carnet Jove de les Illes Balears:

El descompte del 50 % sobre la tarifa general, i amb el descompte de resident, en els trasllats des de les Illes Balears a la Península i entre les Illes Balears tot l’any, mitjançant la companyia naviliera Trasmediterranea. La promoció és aplicable a les tarifes generals en trajectes d’anada i tornada en rutes operades per la companyia, en butaca o en cabina per a quatre persones a compartir. Aquesta oferta es pot modificar en funció de la disponibilitat i flota de la naviliera. Les places són limitades.

Aquests bitllets no es poden anul·lar, però permeten realitzar canvis en la data de tornada. També permet dur bicicletes de franc i es pot aplicar un descompte si inclou el vehicle (cotxe o moto). No s’apliquen els descomptes a les taxes portuàries i les despeses de gestió i emissió.

Les vendes es realitzaran exclusivament a TagTravelling: al telèfon 902 01 04 77 o a través de la pàgina web www.tagtravelling.com.

La promoció és vàlida fins al 31 de desembre de 2016 i no acumulable a altres ofertes, cupons o promocions, però sí a les bonificacions de família nombrosa i de resident balear. Cada titular del Carnet Jove només podrà gaudir dues vegades del descompte.

En els cursos d’idiomes (no en el allotjament ni a les matricules ni extres) el descompte serà del 10 %.

En la contractació d’assegurances de viatge el descompte serà del 15%. Reserves exclusivament a través del 902 01 04 77.

I el descompte del 10% en tots els hotels del cercador de la pàgina web amb el codi promocional CARNETJOVE16 que hauran de posar al final de la compra i abans del pagament. El descompte només vàlid si es realitza el pagament a TagTravelling, no directament a l’hotel.

Els descomptes i avantatges especificats, suposaran tot un seguit d’oportunitats que podran gaudir els joves de qualsevol de les nostres Illes.