Certamen de Fotografia amb Eslògan Carnet Jove 2018

Certamen de Fotografia amb Eslògan Carnet Jove 2018

L’Institut Balear de la Joventut organitza un certamen de fotografia amb eslògan per fomentar la creativitat de les persones joves, mitjançant la realització de fotografies, i promoure la reflexió del joves sobre qüestions relacionades amb la ciutadania global.

Destinataris: joves d’entre 12 i 17 anys de les Illes Balears, que podran participar mitjançant ajuntaments, casals de joves, centres i punts d’informació juvenil, entitats juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut de les Illes Balears.

Premis:

-      Cinc càmeres esportives per a les fotografies amb eslògan que hagin rebut més “m’agrada” a Instagram a cada categoria.

-      Cinc càmeres esportives per a les fotografies que rebin una menció especial per part de la comissió avaluadora.

-      Un telescopi per a l’entitat juvenil que publiqui més fotografies amb eslògan a Instagram

El termini per enviar les fotografies serà des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al BOIB fins el 31 d’octubre de 2018 a les 11.00h.

Animau-vos a participar!!!

Resolució del President de l’Institut Balear de la Joventut relativa a la concessió dels premis del Certamen de Fotografia amb Eslògan Carnet Jove 2018 – NOU

Resolució BOIB Bases Certamen de Fotografia amb Eslògan CJ 2018 (http://www.caib.es/eboibfront/ca/2018/10868/612974/resolucio-del-president-de-l-institut-balear-de-la)