L’Institut Balear de la Joventut organitza un Certamen de Fotografia amb Eslògan per fomentar la creativitat de les persones joves, mitjançant la realització de fotografies, i promoure la reflexió del joves sobre qüestions relacionades amb la ciutadania global.

Destinataris: joves d’entre 14 i 30 anys residents a les Illes Balears.

Com participar: els participants han de publicar les fotografies amb eslògan a través d’un compte obert d’Instagram. Cada publicació ha de contenir:

1. Una fotografia.

2. Un eslògan en català com a comentari al peu de la fotografia.

3. L’etiqueta de la categoria en què participa (vegeu les categories en l’apartat següent). Cada publicació només pot contenir l’etiqueta d’una categoria.

4. El nom i llinatges o el nom d’usuari a la xarxa social Instagram de l’autor o autora de la fotografia amb eslògan (en el cas que la publicació es faci des d’un compte d’Instagram que no gestiona directament la persona participant).

Les etiquetes per a cada categoria són les següents:

#justíciaglobalCJoveIB19

#dretshumansCJoveIB19

#sostenibilitatCJoveIB19

#pauCJoveIB19

#cominterculturalCJoveIB19

Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre, i s’admetrà qualsevol tipus de filtre. Han de ser originals, inèdites i no premiades en cap altre certamen.

Premis: cinc càmeres esportives per a les millors fotografies amb eslògan, una per a cada categoria.

Termini: des del 6 de novembre fins al 18 de desembre de 2019 a les 11:00 h.

En el moment de participar en aquest certamen acceptau les bases de la convocatòria, disponibles en aquest enllaç.

Informació bàsica sobre privacitat: el responsable del tractament és l’Institut Balear de la Joventut. Tractarem les vostres dades per a gestionar la participació al certamen. Teniu dret a accedir i rectificar les dades, així com altres drets que s’expliquen a la Política de Privacitat inclosa a les bases del certamen.

Animau-vos a participar!!!